Një takim për t’u sqaruar, por mes Jasminës dhe Andit nuk kanë munguar momentet romantike në takim.

Ata u përqafuan dhe shkëmbyen puthje disa herë, duke krijuar përshtypjen se mes tyre ka lindur edhe një ndjenjë.

E madje në një moment ajo i hoqi edhe pjesën e sipërme të veshjes së Andit, duke i ndenjur shumë afër, e duke e provokuar me pyetje.

Andi: Sa herë ha bukë të mendoj, unë ha 7 herë bukë në ditë. Po ti mua?

Jasmina: Asnjherë

Andi: Erlindi ka thënë që po më puthe prapë s’del më me ty

Jasmina: Tani që me ke përballë ca të vjen të bësh?

Andi: Të lidh prej krevati

“Sigurisht që më pëlqeu ajo deklarata e Andit, por e ka dhënë deklaratën në një moment që nuk duhet sepse situata u ftoh, ne u distancuam. Jam konfuze sepse nuk kanë ndryshuar ato që kanë ndodhur dhe as se si e shoh unë Andin”, tha ajo.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur