Natën e mbrëmshme në ‘Përputhen Prime’, u largua një nga vajzat më të përfolura të formatit, Ana Kauri.

Prej disa muajsh pjesë e programit, Ana deklaroi se ka vendosur të largohet pasi nuk e gjen dot veten në program.

Mirëpo, para se të largohej, ajo i propozoi Rinianit, një nga djemtë me të cilët së fundmi Ana bëri dy takime, të dilnin së bashku nga programi , për të vazhduar njohjen jashtë, pasi në format ‘kishte humbur veten’.

Riniani, dhe pse e ka shprehur gjithmonë hapur, pëlqimin e fortë për Anën, refuzoi të dilte nga programi me të. Majde, ky i fundit e ak uzoi Anën duke i thënë se nuk e besonte aspak këtë teori dhe propozim dhe se gjithçka ajo po e bënte për show.

Por, duket se Ana ishte më e vendosur se k urrë, pasi edhe pse Riniani nuk pranoi të dilte me Anën jashtë ‘Përputhen’ , ajo i qëndroi besnike vendimit të saj dhe nuk u tundua aspak, por vendosi të largohej, si me dhe pa Rinianin.

Largimi dhe fjalimi i Anës duket se i pre ku të gjithë, ku mes lotësh i’u kërkua që ta mendonte dhe njëherë vendimin e marrë, gjë që nuk u pranua nga Ana.