Pas takimit të Jasminës me Erlindin duket se situata mes Andit dhe Jasminës u kris.

Andit nuk i pëlqeu aspak fakti që ajo ishte shumë e afërt me Erlindin dhe këtë gjë ja tha në studio.

Jasmina u shpreh se ka pëlqim edhe për Andin edhe për Erlindin dhe ende s’mund t’i zgjedhë se cilin do të marr.

Por duket se dyshja ka vendosur te sqarohet ne fshehtesi.

Andi dhe Jasmina janë kapur mat në rrugët e Tiranës, dhe flitet se ata kanë filluar takimet jashtë emisionit për t’u njohur më mirë ose thjesht zgjedhja e Jasminës për takimin e javës së ardhshme është Andi.

Kjo mbetet për t’u parë!/express