Dy konkurrentet e “Përputhen”, Ledjana dhe Antonela kanë debatuar pothuajse në çdo puntatë të programit. Shkaku kryesor ka qenë Mevlani, pëlqimi për të cilin është i përbashkët.

Mirëpo, vajzat kanë vendosur që të paktën të dielën kishin vendosur të shkonin mirë. Ledjana ka shpërndarë një video në Instastory, ku dëgjohet Antonela të thotë: “Sot e kemi vendosur të shkojmë mirë”.

Në një tjetër video, ajo bën një deklaratë të papritur për Ledjanën. “Ledjana të dua”, shprehet Antonela.