Një aksi dent i rëndë ka ndodhur mëngjesin e kësaj të marte në ak sin rrugor Laç-Patok. Si pasojë e ak si dentit ka ndërruar jetë 22-vjeçari Redon Zefi.

Sipas njoftimit të p olici së, duke drejtuar mjetin tip “Opel” ai ka dalë nga rruga ku për pa sojë nuk i mbijetoi dot pl agëve të marra.

Gr upi he timor në vendngjarje po punon për sqarimin e plotë të shkakut dhe rrethanave të ngjarjes.