Melisa-Andi janë një nga dyshet më të diskutura të ditëve të fundit, përveç çiftet të vërtetë të krijuar nga “Për’Puthen”, Tea-Beart.

Është përfolur se Andi dhe Melisa kanë krijuar lídhje me njëri-tjetrin jashtë programit dhe janë publíkuar disa foto që i kanë përfòrcuar akoma më shumë këto dyshíme.

Në rrjete sociale qarkulluan disa foto të Andit dhe Melisës, të cilat i bënë të gjithë të dyshònin se ata janë realisht në një lídhje mes tyre.

Në rrjete sociale u publikuan foto të dy pròtagònistëve, në të cilat Andi dhe Melisa shfaqen me të njëjtin kapuç në kokë.

Gjithashtu janë shkëpùtur disa imazhe gjatë videove live që Melisa dhe Andi kanë bërë dhe ndjékësit kanë vénë re një detaj të ngjàshëm nga shtëpitë e tyre.

Të gjithë këto detaje i bënë ndjékësit e programit të dyshonin akoma më shumë se ata kanë krijuar bashkë një lídhje dashurie, për të cilën ka ngrítur akùza dhe Shqipja, ish-konkùrrentja që zbùloi lídhjen e Beartit dhe Teas

Megjithëse i mòhoi këto lajme duke treguar që s’ka asnjë lloj màrrëdhénieje me Andin, Melisa vendosi të lërë përfundimisht “Për’Puthen” dhe të vazhdojë e qetë jetën e saj.

Por, duket se ajo po vazhdon e qetë edhe lídhjen me Andin, ndërsa detajet e fundit i nxòrrën zbùluar. Në fakt, sërish rrobat e njëjta

Melisa ka veshur këto ditë këmishën e Andit, teksa ka ndarë edhe video në InstaStory.

Të njëjtën këmishë që ka veshur Melisa, e mbante veshur Andi në intervistën e tij në “Roped with Olsi”.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur