Mbrëmjen e sotme, konkùrréntja Sindi Loci u rikthýe në “Për’Puthen” pas një deklarate në rrjete sociale se dëshironte t’i kërkonte falje Julit për debàtin e “vajit të Borshit”, produksionit dhe publikut.

Mirëpo, pasi u rikthýe në emision, Sindi u vendos përbàllë Julianit dhe nuk vendosi t’i kërkojë falje, por t’i kërkojë llogari për bàtutën e tij.

Debàti agràvoi në studio mes konkùrrénteve dhe Arjan Konomit, teksa opinionisti i kërkoi Sindit të mos përpíqej të híqte fajin nga vetja duke i kërkuar llogari të tjerëve.

Debàtin e tyre e ka ndjékur edhe ish-konkùrrénti Fation Kuqari, i cili s’ka dùruar dot më gjatë dhe ka dhénë komentin e tij nëpërmjet rrjeteve sociale.

Ai ka publikuar një foto të Sindit, të cilës i ka vendosur një emoji të madh në fytyrë, teksa shkruan se ajo i duket njeriu më antípatik dhe i vjen të thýejë televizorin kur e sheh.

“Booo nëse do e thyej TV, i vetmi person do të jetë për këtë… Shkàtërrím nérvash. Ndjésë të gjithëve se s’doja të reàgoja fare, po shumë antípatíke.”- shkruan ai.

Ndërkohë, s’ka ende asnjë reàgim nga Sindi në rrjete sociale.