Natën e ”Shën Valentinit” Mevlani i këndoi Ledjanës këngën e saj dhe më pas i dhuroi lule dhe asaj dhe Antonelës. Por sot u transmetua një video ku dallohej se Antonela e kishte puthur në buzë Mevlanin.

Ajo tha:

Më pëlqeu ndaj e putha doja t’i fusja dhe gjuhën. Lulet si pranova po e putha.”

Kurse nga ana tjetër Mevlani dhe se i kishte shijuar shumë dhe se donte të bente dhe një takim me Antonelën dhe të vendoste se kë nga vajzat donte më shumë.

Kurse Arjan Konomit i tha Mevlani i tha:

E kam shijuar shumë Arjan. Nuk e ke idenë se sa.”

Edhe Ledjana u shpreh dhe tha se nuk e kishte parë atë puthje.”