Disa ditë më parë, Melisa vendosi t’i jepte fundit pjesëmàrrjes së saj në “Për’Puthen” duke u shpehur se présioni i madh psíkologjík që po ushtròhej mbi të po e detyronte të híqte dorë.

Largimi i saj u shoqëua me një pikëpyetje të madhe, atë nëse pati ndonjëherë apo ka ende një romancë mes saj dhe ish-konkùrrentit Andi Shehi, për të cilët thuhet se janë në lídhje dhe madje jetojnë bashkë.

Në një intervistë për “Prive”, Melisa i mëshoi sërish faktit se ngàrkesa emocàonale ishte shkàku i ikjes, teksa shtoi se nuk kishte interes për diçka më tépër sesa thjesht miq ndàj djemve.

“U largova sepse isha shumë réndë, e kam shprehur edhe aty. Ndoshta jam tipi i personit që pavérësisht se mùnd të duket nga reégimet që kam, që nuk mbàj dhe shpérthéj, faktikisht unë mbàj shumë dhe erdhi ajo pika që u zbràza edhe unë, që thashë shiko se sa t’i bëj dém vetes më shumë… [po iki] dhe nuk është se kisha një interes më shumë se shoqëror me meshkujt aty brenda, thashë le të qetësoj trurin tim dhe të largohem”.

“A ka gjë mes saj dhe Andit?”- u pyet Melisa, e cila tha prérazi:

“Jo”.

“A génjen Melisa?”- iu drejtua gazetari.

“Rréna të bardha, si të gjithë”, replikoi ajo

Çfarë mendimi ka për “Për’Puthen”?

“Një eksperíencë që e ka rritur Melisën akoma më shumë”.

A do të ríkthehej?

“Po”.

Po lídhjen Tea-Beart, si e gjíkon?

“Unë kam vetëm diçka për të thënë, kushdo që ka dashuruar arrin të kuptojë që dashuria të vérbon dhe nuk pyet për asgjë, pastaj arsyet e tjera i dinë ata vetë, nuk e di pse kanë vepruar në atë mënyrë”, tha Melisa duke shtuar se me aq sa kupton, dashuria e tyre është e fortë.