Ne shqipetaret njihemi per ‘degjenerimin’ e te famshmve ne rrjete sociale.!

Po ashtu ky rast ka ndodhur edhe me Rudinen te cilen ‘fansat’ e terbojn keq shpesh here

Kesaj rradhe shqiptaret ia permendin Agron Llakaj dhe ajo jep nje reagim te lehte dhe vazhdon rrugen e saj!:

“Po kur u bone dhe ti plakushe m*ti nga ‘Aja’ e shokut Agron tu kalu hu n hu tashi”, ndërsa nuk ka munguar as rea gimi i moder atores e cila i kthehet koment uesit “Plake plake po jam fla kë”. Ndërsa një tjetër komen tues i thotë se pas dy viteve mund të ketë ndonjë koll ova r tjetër pasi i pëlqen ti ndërrojë fo rmat .

Rudina nuk e kursen iro ninë ndaj tij duke i thënë: “Tu pa tu bo”.