Moderatori shumë i dashur për publikun, Ardit Gjebrea njoftoi pak ditë më parë se është inf.ektuar me C.ovid.

Megjithatë kjo nuk e pen goi Arditin që të dielën ta drejtonte nga shtëpia emisionin “E diela shqiptare”.

Mirëpo këtë herë mjekët i kanë thënë se ai duhet të bëjë pushim dhe “E diela shqiptare” këtë javë do të ketë tre prezantues që do të zëvendësojnë Arditin derisa të rikthehet.

“Gjysma ime” dhe “Të panjohurit” do moderohet nga Enkel Demi, bën të ditur Arditi. “Telebingo shqiptare” do moderohet nga Gentian Zenelaj. Dhe “Ka një mesazh për ty”, nga Marsela Çibukaj. “Këtë të dielë mjekët më thanë pushim, por nuk do të ketë pushim E Diela Shqiptare”, shkruan Arditi.