Jasmina i ka habitur të gjithë me puthjen që i dha Andit në Përputhen Pime . Ndërkohë që pritej përballja e saj me Mevlanin, ajo çohet nga karrigia dhe thërret Andin.

Image result for jasemina perputhen

Puthja e saj e kapi Andin papritur i cili për disa çaste s’dinte ç’të thoshte ndërsa të gjithë në studio u habitën.

Jasmina tha se pas puthjes me Andin fshihet diçka tjetër që ajo do ta sqarojë më vonë.

Image result for jasemina perputhen