Këngëtari Senati ka pranuar se ishte ai që u dhu nuar nga reperi Finem dhe disa persona të tjerë.

Ai u shperh se ngjarja ka nodhur tre muaj më parë, kur ka qenë i ftuar tek “zonë e lirë” dhe disa persona i kanë zënë pritë dhe e kanë dh unuar.

Senati ka treguar se pas ngjarjes ka bërë denoncim, por që më pas e ka tërhequr pasi vëllai i Finem i ka kërkuar që kjo të ,byllet paqësisht.

Santi ka shtuar se do t’i rikthehet betejës ligjore me Finemin, pasi tanimë ka edhe prova se është dh unuar.

“Unë jam Santi. Doja t’ju sqaroi diçka. Lajmet që kanë dalë dje janë fake, kam aq bole sa për të pranuar se ai në makinë jam unë. Kam qenë i ftuar tre muaj më parë tek “Zonë e lirë”. Më kanë zënë prit. Nuk është turp me u rr ah nga 7 veta. Arsyeja kryesore që nuk kam reaguar deri sot është që nuk kam dashur që të marrë vëmendje apo famë. Fiks nesër më ka telefonuar vëllai i Finemit për të tërhequr de noncimin.

Gjithë kjo ka ndodhur për shkak të një videoje në “Tik Tok”. Kallëzimin e kam tërheq meqë e mbyllëm muhabetin. Arsyeja pse ka ndodhur kjo, është se ka parë Don Xhonin, donin ta shfrytëzonin për vëmendje. Ma keni sqaruar se ajo video nuk ka për të dalë prandaj e kemi mbyllur si muhabet. Ajo që më është bërë nuk ka për t’u falur.

Sot po reagoj sepse po bëhet padrejtësi. Duke parë Don Xhonin që është bërë viral, nxorën videon për të marrë pak nga fama atij. Do t’ju ndjek penalisht. Kam fakte e mesazhe, do i nxjerr edhe ato. Nëse doni vëmendje ua jap unë. Faktet dhe provat do i keni në vazhdim,” u shpreh ai