Ditën e sotme në spitalin Shefqet Ndroqi u arr estua n tri infermiere dhe një sanitare, të cilat dyshohen se janë bashkëpunëtore me Tire Alldervishin.

Pr oku roria e Tiranës lëshoi 4 urdhër a rr este ndaj tyre, pasi dys hohen si të përfshira në skemën k rim inale të zhvatjes dhe rryshfetit.

Mes të arr est uarave është edhe infermierja Sidorela Çela vetëm 28-vjeçe. 28-vjeçarja punonte si infermiere në spitalin “Shefet Ndroqi” dhe kishte biseduar shpeshherë me Tiren për mënyrën se si do të ndanin paratë me njëra tjetrën. 28-vjeçarja a kuzo het per kryerjen e vepres pe nale te ”Shpërdorimit te detyrës” dhe ”Ma sht rimit”. Ndërkohë në fotot e saj nga vendi i punës Sidorela shihet e lyer dhe mjaft e kuruar në pamjen e jashtme.