Njëra nga kandidatet më të përfolura në Përputhen, Melisa mbrëmë është larguar nga emisioni. Melisa doli nga Përputhen duke bërë të ditur se po e pe ngojnë aku zat që iu janë drejtuar së fundmi nga publiku por edhe nga konkurrentët.

Vetë ajo e ka mo huar se ka ndonjë lidhje me Andin. Por, këtë të fundit e ka pr ovokuar pak një ditë pasi doli nga emisioni përmes Instagramit.

Ajo e ka publikuar një video ku shihet me një kapelë ngjyrë rozë. Pikërisht për një kapelë të njëjtë që e bartën Andi dhe Melisa nisën dyshimet se dyshja mund të jenë në lidhje.

Ajo ka thënë se kësaj here e ka marrë pink kapelën që të kujdeset mos t’ia dhurojë askujt. Pas këtij pro vokimi të Melisës ka reaguar edhe Andi. “Mos…. na hape punë tani”, ka shkruar ai në Instagram.