Para pak ditësh u transmetua takimi mes Mevlanit dhe Antonelës i cili duhet thënë se ishte shumë i bukur, pasi të dy u shfaqën të afërt me njëri-tjetrin dhe nuk munguan puthjet e përqafimet.

Ndërkohë që gjatë diskutimeve në studio, moderatorja e emisionit pyeti edhe Jasminën për mendimin e saj mbi takimin e Mevlanit dhe Antonelës. Jasmina tha se Mevlani i dukej si pula pa kokë, ndërsa Antonela si vajza që dëshironte të tregonte kudo dominancën e saj. Këtu reagoi edhe Mevlani i cili i tha Jasminës se ajo vetë kishte ardhur për të treguar dominanten.

Ti vetë ke ardhur për të treguar dominanten. Sa hape gojën të njoha direkt, se femra si puna jote kam parë me miliona. Por pas debatit shumë fansa të emisionit dhe Mevlanit ‘kr yqëzuan’ Jasminën për komentin që kishte dhënë, dhe kjo e bëri atë që të reagonte me një InstStory duke treguar mënyrën se si e tha këtë koment.

Ta sqaroj sepse e kam vënë re që nuk e keni kuptuar; Pulë pa kokë është përdorur në kontekstin e një njeriu të pavendosur që ikën sa ktej sa andej dhe nuk e ndan mendjen. Kaq. U mbyll ky diskutim.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur