Prezantuesi shumë i komentuar në media e rrjete sociale, Hermes Nikaj ose siç e thërrasin ndryshe “Zogu i Tiranës”, ka vuajtur prej muajsh dën imin me a rre st s h tëpie. Mirëpo, kjo nuk është e gjitha.

Burime për “Xing.al” bëjnë me dije se Hermesi është infe ktuar me Koronavirus. Ai është izo luar në apartamentin e tij  në një zonë luksoze të Tiranës.

Kujtojmë se në muajin dhjetor ai u paraqit në ambientet e Gjy katës në dhomën pe nale për t’u degjuar si i pan dehur për ak uzat e pro stit uci  onit pas mbylljes së he ti me ve.

Hermes u bë i njohur në emisionin e mëngjesit “Aldo Morning Show”. Më pas e pamë në një tjetër emision mëngjesi “Ditë e re” dhe së fundmi më programin “Casa de los 3-s”. Na mbetet të presim për të parë kur do të rikthehet Hermesi në ekran.