Moderatorja Bora Zemani është inf ektuar me Ko ronavirus. Ajo është ka ra n tinuar në shtëpi dhe po merr kuj desin e duhur mjekësor.

“Faleminderit per gjithe urimet tuaja!
Po jetojme ne kohe te veshtire, kohe pan demie! Si nje “frik acake” jam ruajtur gjithe vitin duke respektuar te gjitha masat a ntiC ovid por ja… nuk shpetova dot. Gjithsesi une kam nisur mj ek imin dhe jam nen ku jdesin e duhur. Shpresoj te shihemi sa me shpejt”, njoftoi moderatorja.

Ditën e sotme, Bora ka publikuar një foto nga ballkoni i shtëpisë. Ajo shihet pa make-up dhe në gj endje të lod hur nga Kor onavirusi. ‘Për ajërosje në ballkon’, ka shkruar moderatorja krahas fotos, ku duket ndryshe nga ç’jemi mësuar ta shikojmë.