Prej disa kohësh flitet për një mar rëdhë nie të mundshme mes Andit dhe Melisës gjë e cila nuk është pranuar asnjë moment nga ta. Madje Melisa pak ditë më parë e ka mohuar në emision teksa kanë dalë disa fakte që dyshja kanë nisur bashkëetesën.

Se fundmi në disa faqe memesh si Antidr oga, vri ma.al është duke qarkulluar një video e Andit dhe Melisës ku duket sikur ata po kryejnë marrëdh enie se k suale. Teksa kanë ndaluar në disa rrethina ata shihen të dy në pjesen e pasme të makinës. Epo këtë Melisa nuk ka si t’a mohoje. Po kur jetojnë bashkë pse në makinë, apo për një eksperiencë ndryshe?!

https://streamable.com/oz34ad