Një ngjarje e papr ecedentë është regjistruar mëngjesin e sotëm në zonën e Kombinatit në Tiranë. Një vajzë është god itur nga një efe ktive pol icie, vetëm se ajo po e kundër shtonte atë me fjalë. Skena është filmuar nga një kalimtar i rastësishëm dhe është dërguar pranë redakisnë së JOQ ALBANIA.

Siç shihet edhe nga pam jet, kanë qenë tre qytetare të cilat kanë kun dërsht uar po lic inë, e cila mesa duket, i kishin nd aluar për maskë. Qytetaret largohen tek sa efek tivët i ndje kin nga pas. Në një moment, një nga qytetaret, vajza e re, god itet fort me shuplakë nga efe ktivja e po lic isë. Go ditja ka ardhur e papritur dhe shihet qartë që vajza e re vetëm ishte duke folur, pa bërë asnjë veprim tjetër.

Kujtojmë që kjo nuk është hera e parë që pol icia, përfiton nga uniforma e veshur dhe dhu non qytetarët pa të drejtë, ditën për diell, duke shke lur me të dyja këmbët ligjin. JOQ ALBANIA bën thirrje që të merren ma sa për rastin e mëposhtëm.