Një ngjarje shumë e rëndë ka ndodhur në Gjermani. Si raportohet nga ”Bild” katër të rinj kanë humbur jetën si pas ojë e një ak sidenti të rëndë.

Makina me të cilën ata udhëtonin doli nga rruga dhe u kthye përmbys. Të gjithë ata ishin në moshën 21- vjeçare. Makina ishte e llojit Audi RS5. Aksid enti ndodhi në Berlin-Treptow.

Mendohet se shkak i këtij ak side nti të rëndë është bërë shtenjtësia e lartë. Të gjithë të rinjtë ishin miq me njeri tjetrin dhe si raportohet kishin dalë për të festuar.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte.

Image result for zi qirinj