Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën me një vid eo duke bërë ir oni me kr yetarin e PD-së, Lulzim Basha dhe ish-kr y etarin e selisë blu, Sali Berisha.

Bëhet fjalë për një pr emtim të Bashës që çdo fam ilje të ketë ta bletë, lap top apo kompj uter në çdo shtëpi. Të njëjtit prem tim i është bashk angjitur edhe ai i Sali Berishës disa vite më parë.

“Br enda 4 viteve çdo familje to të ketë një tabl etë, laptop apo ko mpjuter në shtëpi”, thotë Lulzim Basha.

“Çdo dho më e juaja bëhet me një ko mpjuter”, thotë Berisha.

Ndërkohë Rama krahas vide os shkruan: “Mirëmë ngjes dhe duke ua lënë juve ta zgji dhni të qeshni apo të qani, ju uroj një ditë të qeshur”. /tvklan.al