Ish-opinionisti i emisionit “Për’Puthen” ka hèdhur herë pas here pas làrgimit të tij thùmba për konkùrrèntët dhe ngjàrjet e bujshme që kanë ndodhur këto ditë.

Meridiani ka shprehur mendimin e tij që gjithçka ka qenë një lojë për përfitime personale, teksa tregon edhe shìfrat me të cilat pàguhen konkùrrèntët e emisionit.

“Sipas tyre, kontrata që kishin firmosur ishte e frìkshme dhe i bënë që të dilnin çifit

Por në fakt në kontratë nuk ka asnjë gjë që kanë thënë ata të dy. Kam marrë ofèndime të shumta në “Instagram” pasi e quajta Tean si hìthër, si e urtë, por që në të vërtetë dolën prìtshmëritë e mia.

Çdo gjë është e kurdìsur nga Tea dhe Andi për të màrrë vëmendje. Video e Teas është e hedhur në “Youtube”, për të marrë klikime. E kishte nisur pa kërkuar falje. Tani është shikueshmëria më e madhe, njerëzit janë shumë kurìoz të dinë si është e vërteta”, tha Meridian Ramçaj

Opinionisti zbùlon se ata màrrin shuma màrramendëse nga reklamat që bizneset u ofrojnë.

“Màrrin 300-400 euro për një story, 600 euro për një postim, vàret nga postimi. Gjithashtu marrin 10 mijë euro për një giveaway”, tha Ramçaj.

Ai veçoi Tean, duke treguar se ajo fiton 15 mijë euro dhe u shpreh se ish-konkùrrèntja e bën gjithçka për vëmendje dhe para.