Pas skandalit të Teas ku u shfaq duke u puthur me Beartin edhe pse nga programi doli ëift me Andin, në rrjet kanë nisur të qarkullojnë disa lajme se Ledjana është një tjetër konkurrete që po aktron në emision.

Sipas zërave, arrihet në përfundimin se Andi-Tea-Beart nuk janë të vetmit që kanë mashtruar një popull të tërë, por mesa shihet edhe Ledjana nuk mbetet pas në këtë lojë, teksa thuhet se ajo është e fejuar jashtë programit dhe se partneri i saj ndodhet i bu rgosur në Belgjikë.

Menjëherë pas këtyre lajmeve ka ardhur edhe reagimi i vetë Ledjanës e cila ka hedhur poshtë faktin se ajo është e fejuar, ndërsa citon se kjo është shpifje.