Antonela dhe Mevlani kanë bërë një takim ku ishin mjaft të afërt me njëri tjetrin.

Mevlani u duk shumë romantik, ndërsa në studio teksa komentohej takimi, ai pranoi se është mes dy vajzave pasi tha se ka pëlqim për Ledianën.

Biseda

Mevlani: Ke frikë mos më bën ndonjë tjetër për vete?

Antonela: Jo se unë do e bëj luftën time…

Lediana: Nuk e prisja të ishte kaq i afërt, a shfrytëzoi rastin dhe nuk e di mbase nga fakti se ne takime te mëparshme s’ja kanë dhënë këtë mundësi. Pas gjithë atij romanticitetit që pashë…

Mevlani: Jam mes dy vajzave, edhe Lediana më pëlqen shumë.