Mjeku infe ksionist, Pëllumb Pipero u infektua me Koronavirus, rreth dy javë pas dozës së parë të vaksinës. Sipas Alfred Cakos, infektimi i tij ka vërtetuar se maska dhe larja e duarve nuk të mbron. Ai është shprehur se për të nuk kishte dhuratë më të bukur.

“E mora vesh lajmin në 27 janar, nuk kishte dhuratë më të bukur. Kjo vërteton se maska nuk të mbron, larja e duarve nuk të mbron, janë pjesë e një plan demie të madhe botërore.

Uroj të shërohet sa më shpejt edhe pse kam antipati të madhe për të. Dyshoj se nuk ka covid dhe do dalë të thotë më mbrojti vaksina. Shumë njerëz nuk e pranojnë dot ndryshimin e ADN-së dhe vde sin. Brezin e ardhshëm mund të lindin krokodila, gra me mjekër”, ka deklaruar ai.