FIER- Shkëlzen Kastrati, rreth 42-vjeç është ekze kutuar me ar më zja rri paraditen e sotme në Fier.

Ng jarja e rën dë ka ndodhur rreth orës 10:30, në vendin e quajtur “Ura e Sheqit”, ku një person ende i paidentifikuar ka hapur zja rr ndaj tij duke e lënë të vd ekur në vend.

Burime për Top Channel bëjnë me dije se vi ktima udhëtonte me makinën e tij tip “Benz” , ndërsa autori e ka ndjekur nga pas ku është shka ktuar edhe një aksi dent me një makinë tjetër që sipas të dhënave parapr ake nuk ka lidhje me ngja rjen. Në këtë moment autori i kr imit ka zbritur nga makina dhe ka qël luar për vd ekje brenda në makinën e tij, Shkëlzen Kastratin. Mësohet se vi ktima ka marrë një pl umb në k okë gjë që i ka shka ktuar vd ekjen e menj ëhershme.

Autori është larguar nga vendngjarja me një automjet tip “Range Rover”, i cili u gjet nga shër bimet i dj egur te vendi i quajtur “Mbikalimi i Baltzës”. Nga ana e Pol icisë janë ngritur pika kon trolli dhe vijon kr ehja e zo nës për të bërë të mundur kap jen e autorit.

Vr asja e Shkëlzen Kastratit mendohet të jetë vazhdim i vr asjes së ndodhur në shkurt të vitit 2016 te zona e quajtur Mulliri i Artë. Shkëlzen Kastrati është vëllai i shën jestrës së vr asjes së 5 viteve më parë por që u shpëtoi plu mbave. Klement Kastrati, i cili shpëtoi, ndërkohë që i vr arë mbeti një shtetas nga Patosi. 42 vjeçari Shkëlzen Kastrati është baba i 4 fëmijëve dhe nuk ishte i njohur për po licinë.