Një ak sident tra gjik u regjistrua pasditen e sotme n aksin Milot-Thumanë, ku një 24-vjeçar hu mbi j etën në aks ident me makinë.

Ai po udhëtonte me një mjet tip “BMW” dhe shka k i ak sid entit dys hohet të jetë bërë hu mbja e kontrollit. Më pas mjeti është përpl asur me tra fiknd arë sen dhe ka dalë nga rruga.

I riu u tran sportua menjëherë në sp ital, por nuk mundi t’i mbijetojë pla gëve të m arra.

Ndërkohë, një qytetar ka shkruar në redaksinë JOQ Albania dhe ka dërguar edhe foton e 24-vjeçarit që hu mbi je tën në lule të rinisë.

Mesazhi i qytetarit:

Ky eshte 24 vjeqari qe hu mbi j eten sot ne aksi dent ne th uman.