Një kr im i rë ndë ka ndodhur në një familje në Itali. Burri ka vr a rë gruan dhe fëmijën e tyre 5 vjeç dhe më pas te ntoi të ve tëvri tej duke u hedhur nga ballkoni i shtëpisë.

Ngjarja ndodhi në orën 03:00 të mëngjesit. 39-vjeçari italian ndodhet në spital jashtë rr ez ikut për je tën.

Po l icia u njoftua për ngja rjen nga fqinjët të cilët kishin dëgjuar të bër ti tura.

Vr as ja e dyfishtë ndodhi pas një gr in dje në familje, por nuk dihen ende shkaqet e zë nk ës mes çif tit.

39-vjeçari po ruhet në sp ital nga pol icia pasi është i arr e tuar.

Het ues it kanë nisur het ime t për të zbardhur këtë ngj arje, ndërkohë pritet që burri 39-vjeçar të merret në pyetje. /tvklan.al

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur