Është përcjellë për në banesën e fundit Albert Krasniqi, i cili u ‘eli minua’ nga i ati Skëndër Krasniqi pasditen e djeshme. Në ceremoninë e va r rimit kanë marrë pjesë një numër i madh njerëzish, ndërsa në mesin e tyre e pranishme ka qenë Besa Gashi, me të cilën rapo rtohet se u nda pak kohë më parë. Në disa foto të publikuara nga mediet kosovare, shihet edhe momenti i dhimbshëm, ku nënës së biznesmenit i bie të fikët nga dhimbja. Ndërkohë i ati nuk ka pranuar të marrë pjesë në va rrim. Avokati i Skënderit ka thënë për mediat kosovare se klienti i tij nuk ka kërkuar të shkojë në va rrimin e djalit të tij.

Ai tha:

As nuk e kemi kërkuar. Nuk ka pasur kërkesë prej tij, as prej nesh, kështu që nuk ka marrë pjesë në va rrim.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur