Klement Basha, 30 vjeç, humbi jetën mëngjesin e sotëm në Fier, si pasojë e një ak sidenti të r ëndë. Mjeti tip Mercedes Benz me të cilin ai udhëtonte, u përpl as me një kamion të tonazhit të rë ndë.

Nga përp lasja e fortë e mjetit tip Mercedes Benz me një kamionin e tonazhit të rë ndë, 32 vjçari ka humbur jetën. Siç shihet nga pamjet e siguruara nga newsbomb.al, mjeti i vi ktimës është shkat ërr uar nga përp lasja e fuqishme. I riu Klement Basha ishte me profesion inf ermier.

Ak sidenti i rë ndë me një vi ktimë ka ndodhur rreth orës 06:20, në ak sin rrugor Fier-Patos, në vendin e quajtur “Portëz”. Ndërkohë, drejtuesi i kamionit, shtetasi me ini cialet B.S, është shoqëruar në Komisariatin e Pol icisë për zbardhjen e plotë të rrethanave të ngjarjes.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur