Piktori dhe pedagogu i njohur shqiptar, Vladimir Myrtezai i ftuar dje në emisionin ‘Refleksione’ ka bërë një rrëfim ndryshe.

Ndër të tjera Myrtezai bëri një analizë edhe për kryeministrin Rama, i cili prej vitesh bashkëjeton mes profesionit të artistit dhe të politikanit.

Në emision u publikua për herë të parë edhe një foto e Edi Ramës e shumë viteve më parë, ku kryeministri si zakonisht shfaqet i veshur gjithë stil, por ndryshe nga nga ai që e kemi pare apo e shohim edhe sot.

Myrtezai shprehet se Edi Rama është një njeri që eksperimenton në politikë duke e përdorur si instrument vetjak.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur