Kryeministri Edi Rama është shumë aktiv në rrjetet sociale, ku përveç postimeve të punës, në shumë raste përballet edhe me komentuesit.

Kjo ka ndodhur edhe në postimin kryeministrit Edi Rama, ku tregoi se ishte në Fier, ku pa nga afër kantierin e punimeve për ndërtimin e spitalit nga Turqia.

Një qytetar i shkroi se nuk kanë nevojë vetëm për godina të reja, por edhe shërbim, ndërsa kryeministri iu përgjigj duke i thënë se në rast se ai shikon parregullsi, ta deno ncojë.

Ndërsa Rama i përgjigjet: “Mos rri shumë në kafene se çfarë nuk dëgjon dhe të bëhet truri si filxhan kafeje”.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur