Lëkundje toke janë regjistruar më herët në vendin tonë.

Magnituda e tërmetit ka qenë 3.1 me thellësi 14 km.

Tërmeti është ndjerë në Elbasan dhe Korçë.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur