Mediat italiane shkruajnë se pacientët u rra.hën me shu.plaka, shoqëruar me fy.erje, kë.rcënime dhe mal.lkime nga infermieret ‘mon.stra’, ndërsa të moshuarat qa.nin.

ITALI– Tre infermiere në Itali kanë rënë në pr.anga ditën e sotme pasi kanë ke.qtrajtuar pacientët e shtruar me COVID.

Infermieret e moshave 48, 58 dhe 64 vjeçe u arr.estuan këtë mëngjes nga ushtarët e Provincës Guardia di Finanza të Savona me ak.uzat e dh.unës ndaj pacientëve të së.murë.

Mediat italiane shkruajnë se pacientët u rr.ahën me shu.plaka, shoqëruar me f.erje, kë.rcënime dhe mal.lkime nga infermieret ‘mo.nstra’, ndërsa të moshuarat q.anin.

Gjatë orarit të punës, infermieret nuk kujdeseshin për të moshuarat me COVID, madje iu mohonin edhe ushqimin.

Pamjet janë filmuar nga kamera e sigurisë në dhomat e spitalit.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur