Ledjana Prenga, konkurrentja e re e “Përputhen” vendosi të largohet nga emisioni duke u shprehur se e kishte të vështirë të përba llonte pres ionin dhe se nuk po e gjente dot veten mes konkurrentëve të tjerë.

Ledjana e quajti këtë largim një pauzë prandaj ndjekësit së fundmi e kanë pyetur nëse do të rikthehet sërish.

“A do kthehesh në Përputhen? Je një vajzë shumë e mirë”, ishte pyetja drejtuar Ledjanës, e cila u përgjigj: “POO”.

Në një postim tjetër Ledjana pohoi se në pamjen e jashtme mund të duket e fo rtë, por përbrenda është shumë e ndje shme prandaj i ka përjetuar keq su lmet ndaj saj në emision.

Sa për këngën që i dedikoi Mevlani, ajo shprehet se është surpriza më e bukur që ka marrë deri tani.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur