Mbrëmë ka ndë rruar je të në moshën 65 vjeçare vet erani i gazetarisë Muharrem Ramabaja. Gazetari vuante prej disa vitesh nga një sëmu ndje e rë ndë.

Muharrem Ramabaja filloi punën në “Zëri” në vitin 1977. Nga viti 1990 deri më 1993 ishte drejtor i “Zërit”.

Ramabaja ishte ndër themeluesit e LDK-së. Emigroi në Gjermani në vitin 1993, ndërsa në vitet e fundit të jetës u kthye prapë në Prishtinë.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur