Gjatë ditës së djeshme një ngja rje e r ëndë tronditi Tiranën, teksa hu mbi je tën një vajzë 10-vjeçare, e cila u përp las nga një makinë.

Kujtojmë se ngj arja ka ndodhur në rrugën “Njazi Meka” dhe e mi tura ka ndë rruar jet ën në spi tal.

Mjeti kishte si drejtues shtetasin e ident ifikuar si Alban Guri, ndërsa e nd jera është identi fikuar me emrin Ambra Petali.

Dysh ohet se shoferi i mjetit ka qenë nën ndik imin e alk oolit në momentin e ngjarjes. Ndërkohë pas hum bjes se vajzës së vogël, ka reaguar i ati i së ndj erës.

Përmes një postimi në Facebook, babai i 10-vjeçares, Iljaz Petali shp reh dhi mbjen që ndjen, teksa shpr ehet se ka qenë një frymëzim për të.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur