Elsa Dhako, 30 vjeçe, nga qyteti i Pogradecit dhe nënë e tre fëmijëve përkatësisht 11, 7 dhe 5 vjeç ishte pjesë e emisionit “Historia ime” në Tv Klan, ku rrë feu për jetën eks tre misht të vësh tirë që ka kaluar. Ajo tregon se i është futur rrugës së pros tituc ionit e de tyruar nga rrethanat. Kishte një djalë nga martesa e parë dhe duhej të ku jdesej për të.

Ishte mes katër rrugëve, pa shtëpi dhe nuk kishte para as për të ngrënë bukë. Kështu u d etyrua që tek lokali që punonte si kamariere të ush tronte pros tituc ionin. Elsa tregon se nuk e di as kush janë baballarët e dy vajzave që ka.

Mirela Milori: Kalon më nga ai lokal?

Elsa Dhamo: Jo nuk kaloj, as nuk ia hedh sytë fare.

Mirela Milori: Po ish-pronaren?

Elsa Dhamo: Jo fare, sepse e di se çfarë kanë bërë me jetën time. Unë kam rënë në duart e ga buara dhe nuk më bën përshtypje ta takoj.

Mirela Milori: Ush trohej dhu në ndaj teje në atë periudhë?

Elsa Dhamo: Usht ronin dhu në, shyqyr që nuk më nge lnin she një.

Mirela Milori: Mbante shumë vajza të tjera si ty?

Elsa Dhamo: Po shumë vajza, ka pasur vajza të moshës 12-13 vjeçe, i mbante dhe vazhdon akoma t’i mbajë. Kur shikoj një shoqen time më dhe mb sh pirti sa s’ka. Atë e ka për zë në e ëma dhe fle aty ku punon. U bë gati një vit që nuk dal më, jam shkë putur sepse më janë rritur fëmijët.

Mirela Milori: Po vajzat kur erdhën në jetë, gjatë kohës kur ti punoje aty?

Elsa Dhamo: Po kur punoja aty nge lesha shta tzënë.

Mirela Milori: Kush është babai i tyre?

Elsa Dhamo: Nuk e di.

Mirela Milori: Ke ndonjë ide kush mund të jetë babai biologjik?

Elsa Dhamo: Jo.

Mirela Milori: Po nëna jote e dinte se ç’po bëje ti?

Elsa Dhamo: Po e dinte shumë mirë. Më ka thënë bëj ç’të duash ke jetën tënde. Prapë e dua se e kam nënë. Është martuar, por nuk më ndihmon aspak. Ne jemi 4 motra dhe një vëlla. Motrat janë në gjendje shumë të mirë, edhe vëllai po ashtu, ndërsa unë jo.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur