Dy të l ënd uarit nga shp ërt himi i një bombole gazi në një restaurant në Ferizaj, Enver Xhokli dhe Fidan Gashi janë zgjuar nga ko ma.

Fundraiser by Saranda Tahiri Derguti : Fondacioni Labinot Tahiri

Kështu kanë bërë të ditur familjarët e tyre, ndërsa njoftimin e ka publikuar këngëtari Labinot Tahiri. Të dy të lën duarit janë duke u trajtuar në Austri dhe sipas Tahirit janë duke u trajtuar shumë mirë.

Edhe 4 të tjerë janë duke u shëruar në Turqi.

Postimi: Lajm i mirë! E dashur diasporë dhe ju shqiptarë nga do që jeni , dhe që keni kontribur aq shumë për Fidan Gashin dhe Enver Xhoklin, po ua tregoj lajmin e mirë për gjendjen e tyre shêndetsore!

Sapo u informova nga familjet e tyre, ku këta dy shpirta janë zgjuar nga k oma dhe janë me vetëdie të plotë, po ashtu po trajtohen shumë mirë. Zoti i madh bëri edhe një mrekulli!