Një nga djemtë e rinj që i është bashkuar Përputhen është dhe Andi, i cili që në momentin e parë që hyri në program shprehu pëlqimin për Tean, ku tha “Jam ha ker i femrave, ta zbërthej kodin”,

Ai tha se nuk e beson çifti Tea Andi pasi në të kundërtën do kishin dalë nga emisioni.

Debati

Bora : Çfarë ke për të dhënë për këtë dekl aratë të Andit të ri

Andi: ja ka dhënë përgjigjen Tea. uroj që të eci po bëri kështu se ka të gjatë.

Andi i ri : Të gjithë mendojnë, që këtu ka një gjë s’shkon. Se nëse jeni çift pse rrini këtu?

Andi : S’ke pse thua pse s’jeni puthur, se s’të jap ty llogari.

Andi i ri: pse po qëndroni

Andi; Se kështu duam

Tea; Po presim të organizohet dasma.

Andi i ri: Tea është shumë e bukur, s’do kisha dashur të isha i 3 kurrë, por nëse janë përputh pse po rrinë këtu