Problemet e gjumit janë shumë të bezd. isshme. Akoma më e besd. isshme është kur ju del gjumi në mes të natës dhe nuk ju zë me deri në mëngjes.

Rreth 42% e njerëzve vuajnë nga pagjumësia herë pas here ose edhe rregullisht. Një nga shkaqet kryesore është str esi. Hor. monet e str. esit janë një pen. gesë e madhe për gjumin e një nate të mirë.

Pagjumësia mund të ketë pasoja të rënda për trupin dhe mendjen. Ajo prish ritmin natyror të gjumit, i cili është i vështirë për tu rikthyer. Disa njerëz që vuajnë nga pagjumesia flenë gjatë gjithë ditës duke e ke qësur më shumë situatën e tyre.

Të tjerët përpiqen të qëndrojnë zgjuar me shpresën se do i zërë gjumi në darkë, por sërish e kanë të pamundur se nuk flenë gjumë. Kjo gjë që mund të shkaktojë probleme se rioze fizike dhe mendore.

Për fat të mirë, ekziston një il. aç i thjeshtë dhe efektiv që do t?ju ndihmojë të fitoni be. tejën kundër pagjumësisë.

Me këto përbërës, ju mund të krijoni një pi. lulë që do ju ndihmojë të bëni një gjumë të rehatshëm.

-2 lugë çaji me kripë deti të pastër

-2 lugë çaji me sheqer organik

-5 lugë mjaltë

Përziejini të gjithë përbërësit në një enë plastike dhe tundeni mirë për të krijuar një përzierje homogjene.

Vendosni një lugë me këtë përbërës nën gjuhën tuaj para se të shkoni në shtrat ose kur zgjoheni natën. Lëreni të shkrihet e gjitha në gojë. Do të mahniteni nga rezultatet.