Katie Perinovic dy vajzat e saj Claire 7 vjeç, Anna 5 vjeç dhe djali Matthew 3 vjeç janë gjendur të vd ekur në shtëpinë e tyre pasditen e së enjtes.

Babai i fëmijëve Tomislav 48 vjeç i gjeti të katërt të paj etë në shtëpi dhe i tmer ruar ka thirrur shër bimin e urgj encës.

Sipas poli cisë het uesit besojnë se 48-vjeçari nuk është i përfshirë në këtë inc ident dhe nuk po kërkohet askush tjetër në lidhje me këtë çështje. Sipas hetu esve Katie 42 vjeç është përgjeg jësja e vetme për 4 vd ekjet.

Disa nga fqinjët e saj, janë shprehur se kanë folur me Katie vetëm disa orë para inci dentit.

Daniel dhe Vicky Schembri, banorë në të njëjtën rrugë thanë se Katie i ka çuar disa ushqime tek shtëpia, po atë ditë që ka ndodhur kjo ng jarje.

Z. Schembri tha: “Ajo trokiti ditën rreth orës 5.30 të pasdites solli ushqimet dhe unë i thashë ‘faleminderit shumë ‘ dhe ajo tha ‘mirupafshim’”.