Sot ishte dita e Anës dhe Fatjonit në “Për’Puthen”. Në takimin e fundit mes tyre e kanë shijuar të gjithë, por ky i radhës ishte akoma më interesant!

Tërheqja fiz ike mes tyre nuk mungon dhe jo vetëm kaq, por Fationi tha se Ana po i “hy në zemër”.

Fatjoni: Pse të vajti syri te zemra? Mua mu duk si zemra ime dhe e mendova ta ççoj aty që ti bjer në sy Anës. Provoje një herë a e ngre dot zemrën time. Provoje ta ngresh. Unë e kam shumë të rëndë zemrën. Pse nuk na lë kohë të dyve, direkt mbas takimit të tretë te i 4

Ana: Dua të krijoj afrimitet me ty që të shoh nëse shkojmë ose jo.

Fatjoni: Ana po bën shumë stërvitje për të hyrë në atë zemër dhe besoj se po ja arrin

Ana: Mua mu duk si një zemër demi, nuk e di sa do depërtojë unë te zemra e Fatjonit apo ai te imja.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur