Gjatë emisionit të së hënës, Atdheu vendsoi që t’u dhuronte lule të gjitha vajzave, kjo pasi moderatorja Bora Zemani kishte ditëlindjen por edhe për shkak të debateve që kishin patur një ditë më parë.

Por në dhënien e trëndafilave, ai nuk harroi Tean e cila së bashku me Andin kanë deklaurar se do të vazhdojnë njohjen mes tyre pa takime me të tjerët. Por prej disa ditësh Andi ka munguar në emision dhe gjatë një ‘live’ në Instagram ai u pyet nga ndjekësit dhe për gjestin e Atdheut, dhe me shumë sportivitet ai tha se e kemi shok dhe ia ka dhënë në rolin e kunatit.

E kemi shok Atdheun dhe ia ka dhënë në rolin e kunatit a kupton me demek ‘aman më ftoni në dasmë’. Nuk ka luajtur kush mendsh me ma ngacmuar Tean atje brenda./JOQ

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur