Një deklaratë e presidentes së Kroacisë, Kolinda Grabar-Kitarović rreth lu ftës ndërmjet shtetit të saj dhe Serbisë, ka nxitur reagime në mediat e Beogradit.

E përditshmja “Informer” në ballinën e sotme ka vendosur një fotografi të presidentes me uniformë usht arake.

“Žao mi je što ni sam pu cala na Srbe”, titulli i kësaj gazete, e që në shqip i bie; “Më vjen keq që nuk kam që lluar ser bët”, transmeton Indeksonline

“Sot ndjehem e pen duar që personalisht nuk mbaja pu shkë dhe s’shkova në fushëbetejë gjatë lu ftës, tha presidentja kroate në përvjetorin e operaci onit kri minal “Stuhia” në Knin