Këngëtarja e njohur Bleona Qereti e cila prej vitesh jeton në Amerikë ka njoftuar ndjekësit e saj në rrjetet sociale se sot është vak sinuar kundër Covid-19 dhe i kërkon të gjithëve që kanë mundësi ta bëjnë këtë va ksinë sepse është koha për të dalë në krye të këtij vir usi dhe ta mpo shtim një herë e përgjithmonë.

“Sapo jam va ksinuar dhe i rekomandoj me for cë kujtdo që është në gjendje të marrë va ksinën kundër COVID-19. Është koha për të dalë në krye të virusit dhe për ta mp oshtur atë një herë e përgjithmonë.

PS: Kjo foto është nga filmi që kam xhiruar muajin e kaluar, nuk ka dalë akoma, por desha të tregojë mirënjohjen time për punëtorët e vijës së parë, heronjtë tonë të vërtetë!

Shërbimi juaj ndaj komunitetit më të madh po na ndihmon të gjithëve të kalojmë këtë periudhë të vështirë. Ju keni mbështetjen time dhe vlerësimin e përze mërt për gjithçka që bëni”, ka shkruar Bleona krah fotos e veshur si inf ermiere.