Personi që shihni në foto është Përparim Ademi, tashmë i arr estuar, shqiptar i Maqedonisë së Veriut , i cili sot iu mori jetën dy motrave në Tiranë, me njërën prej të cilave bashkëjetonte.

Pikërisht vazhdimi i bashkëjetetës mendohet të jetë dhe shkaku që çoi në kr imin e dyfishtë që tro ndit opinioni publik këtë ditë të fundit të vitit.

Policia tha se Ademi qël loi disa herë më auto matik vi ktimat Kristina Bardhi dhe Zhaneta Metani, në sy të dy fëmijëve të mitur.

Ndërkohë vetëm pak çaste më herët u njoftua arr estimi i tij: Si rezultat i rrethimit të zonës, pikave të kontrollit dhe trysnisë së usht ruar nga shërbimet e Pol icisë u bë e mundur vënia në pr anga e autorit Përparim Ademi. Ky shtetas aktualisht ndodhet në ambientet e Drejtorisë Vendore të Pol icisë Tiranë, për veprime të mëtejshme hetimore.

Drejtori i pol icisë Tiranë tha më herët se: “Sapo shkuam në vendngjarje pamë që kishim dy vi ktima, autori bashkëjetuesi i një prej motrave, ai ka që lluar disa herë më aut omatik të cilin e ka lënë në banesë dhe është larguar më pas në këmbë pas pallatit.

Kemi organizuar grupet në pikat kyçe të qytetit. Grupi he timor po vazhdon të he tojë në mënyrë të plotë ngjarjen. Do pyeten dhe dësh mitarët që kanë qenë dhe mund të ndihmojnë për zbardhjen e ngjarjes. Përparim Ademi (Tela) e ka ndërruar emrin para disa vitesh, është shqiptar i Maqedonisë së Veriut. Në vendngjarje kanë qenë edhe dy fëmijët e vik timës. Përmes jush bëjmë thirrje që kush e njeh të na ndihmojë që ta kapim sa më shpejt”.