Aktori Mirush Kabashi prej dy vitesh lu   ftonte me një sëmundje të r  ëndë, një lajm tro    nditës që u bë i ditur në maj kur një punonjës sp   itali publikoi një foto aktori ishte në një karr   ige me rrota, në mjediset e sp     italit.

Mjeshtri i Madh sapo kishte dalë nga një seancë rad  ioterapie, pasi vuante prej dy vit   esh nga një së    mundje e r  ëndë. Është e dukshme që Kabashi, sot 72 vjeç, nuk e ka humbur besimin dhe shpresën, sepse edhe në atë gjendje, ai pozon duke buz  ëqeshur.

Por çfarë bëhet sot pas disa muajsh me aktorin e njohur dhe shumë të dashur?