Sedef Avci ose e njohur ndryshe si Meneksheja e serialit me te njejtin emer ka bere nje pause mbas xhirimeve te serialit. Ajo eshte treguar shume e rezervuar ndaj medieve turke apo te huaja dhe nuk eshte shprehur aspak per largimin e saj nga kamerat apo sheshet e xhirimeve. Por ne ju kemi sjell disa foto nga te cilat mund te shihni qart sesi ka ndryshuar protagonistja e serialit Menekshe.

Sedef Avcı’dan pilates yalanlaması – Magazin haberleri

Ky serial eshte ndjekur nga nje numer i gjere shikuesish shqiptare dhe besoj se shumica prej jush e mbani mend rolin e saj ne serial. Menekshe ka pasur nje martese me nje personazh jo te njohur nga shikuesit shqiptare por kjo martese ka perfunduar ne di vorc. Aktorja la nje djale te ardhur nga kjo martese jo e shendetshme.

Sipas postimeve te saj ne rrjetet sociale mund te shohim qarte sesa e lumtur eshte ajo me jeten e saj si nje nene “beqare” dhe e terhequr ndoshta perkohesisht nga sheshet e xhirimeve. Djali i saj 5 vjecar i ngjan nenes se tij thote aktorja ne nje postim ne Instagram. Qartazi mund ta shohim se tiparet e erreta te tij vijne nga mamaja.


Fizikisht aktorja duket qe ka nje ndryshim teresisht natyral dhe mesa duket i eshte shmangur perdorimeve te opera cioneve plastike. Bukuria e saj natyrale po na mahnit dhe pas kalimit te kaq shume viteve. Shpresojme qe aktorja te prononcohet per mediet turke apo te huaja dhe te kuptojme nese ajo do ti kthehet profesionit te saj apo ende do te qendroje ne qetesine e saj duke shijuar jeten familjare.